opcina.novi.travnik@tel.net.ba +387 (0)30 795 600

Osnažene_upz.jpg

Udruženje poslovnih žena u BiH, u partnerstvu s Općinom Novi Travnik poziva žene, a posebno poduzetnice ili one koje imaju poslovnu ideju koja se može realizirati u Novom Travniku na savjetovanje koje će se održati 20.10.2021. godine u  velikoj dvorani Općine Novi Travnik s početkom u 11:00h.

U okviru savjetovanja će se predstaviti projekta „Osnažene žene za snažne zajednice/Podrška poticajnom okruženju za razvoj poduzetništva žena u FBiH“ koji je financiran od strane Gender centra FbiH, iz sredstava FIGAP II Programa.

Cilj savjetovanja je  identificirati specifične potrebe lokalne zajednice u oblasti razvoja poduzetništva žena, te predložiti i implementirati aktivnosti sukladno identificiranim potrebama, a u suradnji sa općinom. Prisutne će biti upoznate sa mogućnostima za unaprjeđenje svog poslovanja, rada i života koje nude institucije FBiH, Gender Centar FBiH ali i Udruženje kroz svoje programe i aktivnosti. 

Savjetovanju će prethoditi potpisivanje Sporazuma o saradnji između Općine Novi Travnik i Udruženja poslovnih žena u BiH. Sporazum o suradnji podrazumijeva razvijanje saradnje Udruženja i Općine Novi Travnik, s posebnim naglaskom na formiranje Kluba za podršku poduzetništvu žena. Na ovaj način će se osigurati sustavna podrška razvoju poduzetništva žena, koja će se ogledati u stručnoj podršci i obrazovanju, što će doprinijeti porastu broja poduzetnica i rastu poslovnih subjekata koje one pokreću i vode.

Tijekom savjetovanja će se identificirati liderice koje su spremne aktivno sudjelovati u radu  Kluba za podršku poduzetništva žena, te će ovo savjetovanje biti i inicijalni sastanak Kluba. 

Pridružite se ženama poduzetnicama  20.10.2021. u 11:00h na savjetovanju za poduzetnice koje će se održati uz poštivanje svih mjera kriznog štaba (obavezno nošenje maski i fizička distanca) s ciljem zaštite od korona virusa.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17