option-writing-checkbox-concepts-survey.jpg

Federalni zavod za statistiku obavještava građane Novog Travnik da će se u periodu od 05.06.-30.06.2023.godine (uz mogućnost produženja terenskog rada do 7 dana), na teritoriji općine Novi Travnik provesti anketiranje domaćinstava za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka u okviru projekta „Podrška statističkom sistemu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak“, a u skladu sa Zakonom o statistici Bosne i Hercegovine (Službeni glasnik BiH 26/04 i 42/04) i Zakonom o statistici u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ br.63/03 i 9/09).

Anketiranje će na području Federacije Bosne i Hercegovine provoditi akreditovani anketari koje angažuje Federalni zavod za statistiku.

Anketiranje će se provoditi u većini općina Bosne i Hercegovine prema odabranom uzorku.

Prema Zakonu o statistici BiH, Zakonu o statistici u Federaciji BiH i Zakonu o zaštiti osobnih podataka, statističke institucije Bosne i Hercegovine garantuju punu povjerljivost podataka.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte: Federalni zavod za statistiku, tel: 033 407-037, fax: 033 226-151, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17