1684830297948.jpg

Dana 23.05.2023. godine predsjednik Kantonalnog suda u Novom Travniku, Davor Kelava, posjetio je načelnika Općine Novi Travnik Stjepana Dujo. Tim povodom održali su radni sastanak a istom su nazočile Davorka Solomun, šefica za opće, pravne i kadrovske poslove i Azra Lendo, glasnogovornica Kantonalnog suda u Novom Travniku.

Teme sastanka su bile: rješavanje pitanja vlasništva zgrade Kantonalnog suda u Novom Travniku, dodjela parking mjesta za zaposlenike Kantonalnog suda u Novom Travniku u vremenskom periodu od 08 do 16 sati, te uređivanje zelene površine ispred i oko Kantonalnog suda u Novom Travniku.

Predsjednik Kantonalnog suda u Novom Travniku i načelnik Općine Novi Travnik izrazili su obostrano zadovoljstvo današnjom posjetom kao i spremnost za rješavanja pitanja vlasništva Kantonalnog suda u Novom Travniku, ali i razmjene informacija i aktivnosti na uspostavljanju efikasne i konstruktivne suradnje u budućem radu, te realizaciji aktualnih pitanja koja su značajna za funkcionisanje suda i Općine Novi Travnik.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17