opcina.novi.travnik@tel.net.ba +387 (0)30 795 600

Legendfest10

Nakon što je prošlogodišnji Legendfest u Travniku okupio mnoštvo zaljubljenika u tradiciju i narodne priče, RadoGOST je svoju priču ove godine povodom Dana općine preselio u Novi Travnik..

Načelnik Općine Novi Travnik, Stjepan Dujo službeno je otvorio Legendfest zahvalivši tim putem Centru za kulturu življenja RagoGOST koji kontinuirano radi na očuvanju kulture i tradicije našega kraja.

Okupljenim gostima obratili su se i Ozrenka Fišić, predsjednica Centra za kulturu življenja RadoGOST, voditelji Gradske knjižnice/biblioteke Novi Travnik, Ivan Volić i Irena Fišić, te profesorica Brana Đurović-Puljić ujedno i voditeljica Likovne škole u organizaciji RadoGOST-a.

Svi zainteresirani građani još uvijek imaju priliku posjetiti prostorije Doma kulture, a u okviru programa održana je izložba slika Likovne škole i izložba umjetničkih fotografija, a nakon čega će uslijediti niz predavanja u obliku storytelling živih priča.

U programu će sudjelovati: Andrijana Bugarin, Vlado Mičić, Alija Sarajčić, Vinko Slipac, Katarina Mlakić, Džemil Jakić, Rasema Herceg, Sejad Herceg, Tereza Krajišnik, Malina Kvasina, Tanja Bavrka, Ismet Šahinović, Ivan Volić, Brana Đurović-Puljić, Irena Fišić, Ozrenka Fišić i Nebojša Dimitrijević.

Dobrodošli!

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17