IMG_1357.JPG

U velikoj dvorani Općine Novi Travnik održana je 23. redovita sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik.

Na sjednici je  donijeta  Odluka o usvajanju Izvješća o izvršenju proračuna  i o realizaciji kapitalnih potpora i izdataka Riznice Općine Novi Travnik za razdoblje 1.1.-30.09.2023.godine kao i Odluka   o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju proračuna  Riznice Općine Novi Travnik za 2023.godinu.

Glasovima ZA svih prisutnih općinskih vijećnika  donijeta je Odluka  o uspostavljanju suradnje i prijateljskih odnosa Općine Novi Travnik i Općine Ravne na Koroškem iz Republike Slovenije.

Uz Odluku o davanju na korištenje komunalne infrastrukture JP „Vilenica Vodovod“ d.o.o. Novi Travnik  i Odluku o pristupanju izradi Regulacionog plana „Centar“ Novi Travnik na 23. sjednici Općinskog vijeća  dalo je suglasnosti na:

  • Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o izmjenama Statuta JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik;
  • Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju Pravilnika o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik;
  • Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju  Statuta JU „Dječji vrtić“ Novi Travnik.

Općinsko vijeće donijelo je Rješenje o razrješenju dužnosti člana Povjerenstva za žalbe kao i Rješenje o imenovanju člana Povjerenstva za žalbe,

Na 23. redovitoj sjednici razmotrena je Informacija o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.        

IMG_1375.JPG

IMG_1377.JPGIMG_1370.JPG

IMG_1372.JPG

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17