Drugi o nama... (drukciji.ba)

IMG 20230614 WA0061 2

Povodom 74. rođendana grada Novog Travnika održana je svečana sjednica Općinskog vijeća u Domu kulture.

Uoči same sjednice načelnik Stjepan Dujo i predsjedavajući Općinskog vijeća Selver Zukić položili su vijence kod spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja i šehida u Domovinskom ratu.

Intoniranjem himne BiH, kao i minutom šutnje za sve poginule, umrle i nestale građane Novog Travnika, počela je svečana sjednica Općinskog vijeća. Uzvanicima se najprije obratio predsjedavajući Općinskog vijeća Selver Zukić koji je svima čestitao rođendan grada.

IMG 20230614 WA0063 1170x878

Uzvanicima se obratio i Tahir Lendo, premijer SBŽ-a, koji je čestitao 74.-ti rođendan. Prigodu da se obrati imala je i Lidija Bradara kao predsjednica FBiH, koja je čistitala načelniku Duji na brojnim realiziranim projektima u prethodne tri godine, kojim je pokazao da se male gradske općine mogu uspješno razvijati, ali i njegovati suživot.

Emotivni govor održao je načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo koji je govorio o realiziranim projektima kojim je opravdao slogan “Mjesto za sve”.

Tijekom svečanosti dodjeljeno je javno priznanje-pohvala općine Novi Travnik poduzeću ADK, kao i plaketa Novog Travnika firmi Alfa d.o.o.

Nagrađeni su i svi učenici generacije škola koje egzistiraju na području Općine, novčanom nagradom i priznanjima.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17