bezbednost na radu 251115 tw1024

Donošenjem  Odluke o raspisivanju Javnog nadmetanja radi prodaje zemljišta putem licitacije u svrhu izgradnje stambeno - poslovnog objekta u okviru Regulacionog plana „Međuvode“ i  Odluke  o usvajanju izmjene i dopune urbanističkog  projekta za lokaciju stambeno poslovne zgrade u ulici  Stjepana  Tomaševića Općinsko vijeće Novi Travnik  podržalo je provedbu procedura koje bi  u skoroj budućnosti trebale rezultirati izgradnjom dva stambeno- poslovna objekta u užoj gradskoj zoni.

Nastavak je to pozitivnog trenda izgradnje novih objekata i realizaciji kapitalnih infrastrukturnih objekata  u Novom Travniku. Tako je početkom ovoga tjedna potpisan ugovor o kupnji zemljišta sa JP EP HZ HB d.d. Mostar radi izgradnje novog poslovnog objekta – upravne zgrade ovoga poduzeća za područje dva Kantona( ZE-DO i SBK/KSB).

Općinsko vijeće Novi Travnik na svojoj 11. redovitoj sjednici  donijelo je Odluku  o raspisivanju Javnog nadmetanja radi prodaje zemljišta putem licitacije u svrhu izgradnje stambeno - poslovnog objekta u okviru Regulacionog plana „Međuvode“.

Također, donijeta je i  Odluka  o usvajanju izmjene i dopune urbanističkog  projekta za lokaciju stambeno poslovne zgrade u ulici  Stjepana  Tomaševića. Riječ je o parceli površine P= 505,00 m2 a koja je formirana sukladno  usvojenom Urbanističkom projektu iz 2016.godine.

Temelj za  donošenje ovih odluka je Urbanistički plan Općine Novi Travnik za urbano područje Općine Novi Travnik za period 2006. do 2020. godine kao i  ekonomska i tržišna opravdanost izgradnje stambeno- poslovnih objekata u gradskoj zoni Novog Travnika.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17