Posljedice nevremena ostavile su traga i u MZ Šenkovići, gdje su lokalne prometnice pretrpjele značajna oštećenja. Komunalna poduzeća zajedno s mještanima od prvog su dana na terenu, nastojeći sanirati nastalu štetu i osigurati sigurnost u prometu.

1 copy copy copy copy copy copy copy copy

Najveći izazov predstavlja naselje Torine, gdje je oštećenje prometne komunikacije ugrozilo prometovanje. Civilna zaštita i druge stručne službe planiraju naredne korake u sanaciji terena, s ciljem vraćanja normalnog prometnog režima.

c72c279a f583 42dc bf80 cd518773f3ad

"Oštećenje ceste na putu prema Šenkovićima i kroz naselje Torine, uslijed odrona  rezultiralo je značajnim sužavanjem prometnice, što predstavlja dodatni izazov za naše timove", istaknuo je pomoćnik načelnika za Civilnu zaštitu Emir Letić, najavljujući intenzivan nadzor i sanaciju u idućim danima.

Općinske službe su angažirane od samog početka, pružajući potporu i koordinaciju svim aktivnostima na terenu. Stanovnici su pozvani na suradnju kako bi se brzo riješili problemi izazvani ovim nevremenom. Svi resursi su mobilizirani kako bi se što prije normaliziralo stanje i povratila stabilnost.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17