photo collage.png 2

Dana 14. lipnja obilježen je i Dan općine Novi Travnik, a ujedno je i to posljednji tjedan u okviru tridesetšetodnevnog programa posvećnih upravo obilježavanju Dana općine

U Atomskom skloništu otvorena je izložba škole slikanja RadoGost, na kojoj je svoje radove predstavilo devet slikara. Brana Đurović Puljić, predsjednica Udruge, pohvalila je sve autore i posebno istaknula dva učenika trećeg razreda koji su savladali izuzetno teške slikarske tehnike.

 izložba RadoGost

Koncert Dženana Lončarevića u Gradskoj sportskoj dvorani, gdje se okupilo više tisuća stanovnika Novog Travnika i posjetitelja, bio je spektakularan događaj ispunjen energijom i emocijama, ostavljajući nezaboravan dojam na sve prisutne.

 

Zabava “Ladies and Gentlemen Night”  upriličena je prvi put u ovom gradu i to na jedinstvenoj lokaciji, gradskom bazenu. Za odličnu zabavu bili su angažirani istinski glazbeni umjetnici, Amel Ćurić, Jelena Ćurić, Lejla Piljević i Mirza Sijerčić. Građani Novog Travnika uživali su i u spektakularnom vatrometu

 

Sajam rukotvorina okupio je talentirane umjetnike i zanatlije, koji su izložili svoje jedinstvene i ručno izrađene proizvode, privlačeći posjetitelje raznolikim ponudama i stvarajući živahnu atmosferu bogatu kreativnošću i kulturnom razmjenom.

 sajam

Turnir "Igraj rukomet" održan je u Gradskoj sportskoj dvorani u organizaciji Rukometnog kluba Novi Travnik. Ovaj turnir bio je namijenjen dječacima i djevojčicama, pružajući im priliku da se natječu, pokažu svoje rukometne vještine i uživaju u sportskom duhu zajedništva i fair-playa. 

rukomet

rukomet 2 

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17