Tjedan od 3. do 9. lipnja bio je bogat događanjima, s posebnim naglaskom na vikend, kada se održao veliki broj manifestacija.

photo collage.png 1

Ponedjeljak, 3. - 7. lipnja: Dani sporta započeli su u Gradskoj sportskoj dvorani. Iako je vrijeme promijenilo planove, ozračje nije bilo narušeno. Više od 1000 učenika uživalo je u sportskim nadmetanjima i vrhunskoj atmosferi. Ovaj događaj predstavlja uvertiru u spektakl koji se održava 13. lipnja.

dani sporta

Osnovna i Srednja glazbena škola "Jakova Gotovca" organizirale su sjajan koncert pod nazivom "Sretan ti Novi rođendan". Koncert, koji je trajao gotovo sat, ispunio je Zelenu dvoranu u Osnovnoj školi Novi Travnik veselom energijom. Za neke je ovo bio posljednji nastup kao učenika ove škole.

osnovna

srednja

U prostorijama Doma kulture, u organizaciji UG “Centar za kulturu življenja” RadoGOST, predstavljene su dvije knjige: priručnik "Biblioterapijsko osnaživanje žena" i zbirka pjesama "Vrteška". Za ovaj događaj tražilo se mjesto više, a sve je dodatno uljepšao jedan od najboljih domaćih glumaca, Mirvad Kurić.

vrteška

Vikend, 8. i 9. lipnja: Mnogi su se našli u slatkim mukama jer je u ova dva dana održano čak sedam događaja.

Odbojkaški klub "Victory" Novi Travnik tradicionalno je povodom Dana općine Novi Travnik organizirao "Victory Cup". Turnir, održan u Gradskoj sportskoj dvorani, okupio je seniorske ekipe, a titulu su odnijele odbojkašice Odbojkaškog kluba "Kozara".

24victory

Turnir pod nazivom "Futsal Youth for Novi Travnik" okupio je mlade ekipe na novo uređenom igralištu u MZ Kalinska. Natjecateljskog žara i sjajnih nogometnih majstorija nije nedostajalo, a visoka temperatura nije umanjila sportski duh.

futsal

Planinarski pohod Novi Travnik - Sebešić - Novi Travnik, zahtjevna ruta, 30 kilometara duga, okupila je zaljubljenike u planinu i prirodu. Nakon odrađene rute, sudionici su uživali u zajedničkom ručku i slobodnim aktivnostima.

pohod

Revijalna edukativno-pokazna izložba domaćih životinja privukla je sve generacije, a najviše su se radovali najmlađi posjetitelji.

izlizba

Svečana revija frizura, održana prvi put u Novom Travniku, obilježila je šezdeset godina rada salona "Elegant". Dom kulture bio je prepun, a Snježana Bodulović sa svojim suradnicima uspjela je zadiviti čak i one najskeptičnije

revija

Bučićka Ravan bila je domaćin natjecanja u pripremi najboljeg kotlića. Iako je događaj natjecateljskog karaktera, prevladali su. zabava i pjesma.

 bucicka

Ljubitelji sporta također su došli na svoje, jer je održana "Novotravnička petica". Najbrži sudionik, bio je Uroš Gutić.

photo 2024 06 10 00 17 04

photo 2024 06 10 00 17 05

Ovaj tjedan bio je prepun raznovrsnih događanja koja su obogatila kulturni i sportski život Novog Travnika i stovrili još jednom sjajnu energiju. 

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17