Današnje predstavljanje rasporeda za manifestaciju Dani Općine Novi Travnik 2024. otkriva kako će se 30 događaja odvijati od 12. svibnja do 15. lipnja. Prema riječima Organizacijskog odbora, vodilo se računa o svim detaljima a osobito o kvalitetu sadržaja.

Manifestaciju otvara Rally susret 12. svibnja, dok će ove godine tri značajna koncerta dodatno obogatiti program. Atomsko sklonište će prvi put nastupiti u Atomskom skloništu, dok je za 13. lipnja zakazan koncert Dženana Lončarevića, a za 14. lipnja na Gradskom bazenu nastupit će Amel Ćurić.

V1 RGB PREVIEWZa mališane će biti organiziran Znanstveni dan, jedinstven događaj namijenjen školskom uzrastu, koji će ih sigurno oduševiti,  a pored toga tu su i sportski susreti, kulturni događaji itd. Svakako, izložba slovenskog umjetnika Dare Trobec u Atomskom skloništu govori koliko je važno obuhvatiti različite kulturne i umjetničke izričaje unutar manifestacije Dani općine. Trobecova izložba u Atomskom skloništu dodaje jedinstvenu dimenziju ovom događaj

"Iskreno se nadamo kako će obilježavanje  75. rođendana,  kroz dostupnost za sve sugrađane, osnažiti duh zajedništva i pripadnosti našem lijepom gradu, koji se intenzivno obnavlja i nanovo postaje gradom mladosti. U pripremi programa obilježavanja Dana općine Novi Travnik u fokusu smo, prije svega, imali interese djece i mladih, pri čemu nismo zanemarili  ni sve druge dobne skupine. Općina Novi Travnik zahvalna je svim suradnicima koji su omogućili kreiranje izuzetno bogatog kulturno - zabavnog i sportskog sadržaja, koji će svim našim građanima kao i posjetiteljima biti na raspolaganju u razdoblju od 12. 5. - 15. 6. 2024. godine.“ – kazala je Nela Levarda, predsjednica Organizacijskog odbora.

Kalendar aktivnosti bit će postavljeni diljem Novog Travnika, a službe navode kako će Dani općine Novi Travnik 2024. ostati svima u sjajnom sjećanju.

PROGRAM

PROGRAM2

PROGRAM3

 

 

 

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17