image00087.jpeg

„Novotravničke mažoretkinje“ slave 13. rođendan te ih je tim povodom primio načelnik Stjepan Dujo.

image00013_copy.jpeg

Nakon kraćeg prigodnog programa na središnjem gradskom trgu gdje su pokazale ljepotu pokreta i umijeće izvođenja zadatih figura u zgradi  Općine Novi Travnik  razgovarale su s načelnikom o planovima za naredni period. Osim lokalnih natjecanja i manifestacija na kojima će sudjelovati istaknule su planove za odlazak na  međunarodna natjecanja u Italiji a bilo je riječi i o festivalu „Kinora“ koji će se ove godine održati u Rami.

image00038.jpeg

Mažoretkinje okupljaju  preko 60 djevojčica i djevojaka koje treniraju u četiri dobne skupine . Ljepotom pokreta ali prije svega odgovornošću prema  dogovorenim obvezama i pozitivnim stavom prema životu i lokalnoj zajednici ove mlade dame istinski su ukras našega grada i općine te s ponosom pronose ime Novoga Travnika u domovini ali i izvan nje.

Nikolina Lukić, voditeljica  „Novotravničkih mažoretkinja“ zahvalila se načelniku i suradnicima na dobrodošlici i potpori  Općine te izrazila spremnost da svoj rad održe na visokoj razini s težnjom da se on unapređuje u svim segmentima.

image00040.jpeg

Zahvalnicom su darivale načelnika a on njih ružama i umjetničkom slikom za njihov novi radni prostor.

image00019.jpegimage00003_copy_copy.jpegimage00036.jpegimage00049_copy_copy.jpegimage00090_copy_copy.jpeg

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17