IMG 20220330 WA0001

Veleposlanik Republike Turske u BiH Njegova ekselencija Sadik Babur Girgin boravio je danas u službenoj posjeti načelniku Općine Novi Travnik Stjepanu Duji gdje se upoznao sa  kulturno- povijesnim značajem kao i   perspektivama  razvoja  Novog Travnika.

Povod za sastanak bila je inicijativa načelnika Duje za stvaranje mreže  prijatelja  Općine Novi Travnik među kojima bi mogle biti i općine- gradovi u Republici Turskoj.

Veleposlanik Republike Turske u BIH prihvatio je posredovanje u ostvarivanju prijateljstva Novog Travnika i nekog od  turskih gradova, u cilju širenja gospodarske i kulturne suradnje.

Načelnik Dujo zahvalio se na dosadašnjim ulaganjima Republike Turske u  projekte koji život građana Novog Travnika čine ugodnijim te izrazio nadu da će se suradnja nastaviti  u narednom periodu.

Njegova ekselencija Sadik Babur Girgin  zahvalio se na ukazanom gostoprimstvu  te izrazio spremnost poduzeti korake na konkretizaciji uspostave prijateljstva Novog Travnika sa nekim od turskih gradova  a na korist građana naše općine.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17