Notice

Vijesti

OBAVJEŠTENJE ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE

Podsjećamo poljoprivredne proizvođače da je Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata propisano je da su sva poljoprivredna gazdinstva obavezna do 31.03. tekuće godine izvrše prijavu promjena na gazdinstvu kod općinske službe koja vodi registar.

1. Svako poljoprivredno gospodarstvo, koje se bavi animalnom i/ili biljnom proizvodnjom dužno je prijaviti nastale promjene, odnosno ažurirati podatke na poljoprivrednom gospodarstvunajkasnije do 31.03.,  kao što je propisano Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata („Službene novine FBiH“ br. 42/08). Sva poljoprivredna gospodarstva koja naknadno (nakon ovog datuma) prijave promjene, gube pravo prijave na novčane podrške u 2018. godini.

2. Svi klijenti koji se prvi put upisuju u registar poljoprivrednih gospodarstava i klijenata, a prijavljuju se za novčane podrške u 2018. godini također se trebaju upisati u navedenom rokuod 01.01.do 31.03. ove godine.

Prijave se podnose na šalteru Centra za pružanje usluga građanima Općine, a sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 795-635.