Notice

Vijesti

Delegacija Novog Travnika u Vrnjačkoj Banji

Delegacija Novo...
Delegacija Novog Travnika u Vrnjačkoj Banji Delegacija Novog Travnika u Vrnjačkoj Banji
 

 

Predsjedateljica Općinskog vijeća Novi Travnik gđa Sonja Nikolić –Jurišić i pom. nač. za opću upravu i društvene djelatnosti gđa Mirjana Blažević  u svojstvu delegacije Općine Novi Travnik, od 14. do 16. 07.2011. godine , posjetile su Vrnjačku Banju, u R Srbiji , na poziv načelnika tamošnje općine.

Delegacija Općine Novi Travnik prisustvovala je svečanosti obilježavanja Dana Općine Vrnjačka Banja a održan je i radni sastanak u kabinetu načelnika, gospodina Zorana Seizovića  gdje je u srdačnom razgovoru izražena međusobna spremnost za daljnju suradnju dviju općina.

 

Načelnik  općine Vrnjačka Banja pozvao je delegaciju Novog Travnika da prisustvuju  završnoj manifestaciji  ORA „Vrnjačka Banja 2011“  na kojoj su sudjelovali i omladinci iz Novog Travnika.

Naime, oni su  21 dan bili  članovi  radne brigade koja je nosila naziv „Balkan“ a bila je sastavljena od  mladih ljudi iz BIH, Makedonije, Hrvatske, Crne gore i Slovenije.

Novotravnički mladići iz Vrnjačke Banje vratili su se sa pohvalama  i udarničkim značkama , obogaćeni novim poznanstvima i iskustvima.

Svoje impresije predočili su i  načelniku Općine Novi Travnik gosp. Refiku Lendi, koji ih je primio u svom kabinetu.Također, načelniku su izrazili zahvalnost što je materijalno potpomogao njihov odlazak na prvu radnu akciju koja se organizirala nakon raspada bivše  Jugoslavije.