a24380ee 2e88 4725 8ff3 1b376de6bf80 61154ccd726f1

Objavljen je JAVNI POZIV-MAKERS za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta “Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja” (MAKERS) na područjima jedinica lokalne samouprave: Brčko distrikt, Bugojno, Centar Sarajevo, Doboj, Istočno Novo Sarajevo, Jezero, Novi Travik.

Ovaj poziv ima za cilj da podrži provedbu projekata koji su usmjereni na ciljeve i određene prioritete korištenjem mehanizma Lokalne dijaloške platforme (LDP) na području  partnerskih  jedinica lokalne samouprave (JLS).

Također, ovo je prilika da organizacije civilnog društva (OCD) sa sjedištem u Novom Travniku dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima JLS kao i sa inicijativama definiranim u sklopu LDP procesa provedenim u prethodnom periodu. Projektni prijedlozi trebaju biti kreirani kao odgovor na specifične potrebe lokalne zajednice. Specifične potrebe lokalnih zajednica i ostale potrebne instrukcije možete naći u dokumentu „Smjernice za aplikante“.

Pozivaju se svi zainteresirani i kvalifikovani potencijalni podnosioci prijava, koja žele učestvovati u ovoj aktivnosti projekta, da dostave svoje prijedloge projekata, uključujući i svu prateću dokumentaciju, najkasnije do petka, 25.03.2022. godine do 15:00 sati. Sve prijave slati isključivo na adresu elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Sva dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti isključivo putem elektronske pošte na mail, najkasnije do 21.03.2022., sa jasno naznačenom referencom na MAKERS projekat u predmetu poruke, i to na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UNDP | Procurement Notices - 88762 - JAVNI POZIV-MAKERS za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta “Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja” (MAKERS)

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17