image00002

Dragan Čović, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH danas je boravio u radnom posjetu načelniku Općine Novi Travnik Stjepanu Duji i ujedno predsjedniku Općinskog odbora HDZ-a.

image00006.jpeg

Razgovarano je  o dosadašnjim aktivnostima, obimnim  radovima koji se izvode na prostoru novotravničke općine i grada te  potpori  koju je Novi Travnik dobio sa  svih razina vlasti.

image00032.jpeg

Predsjednik HNS-a i HDZ-a Dragan Čović  izrazio je zadovoljstvo  postignutim rezultatima u posljednje tri godine te istaknuo kako je  provedbom  projekata Novi Travnik  postao istinskim mjesto za sve njene građane. Uz konstataciju da je Proračun Novog Travnika u ovome mandatu  povećan za skoro četiri puta naglasio je da to govorio o tome da Novi Travnik postaje mjesto u kome se da živjeti, bez ograničenja i razlika  te da je  s zadovoljstvom primio  informaciju da projekti koje osmišljava općinska administracija na čelu s načelnikom  nailazi na razumijevanje kod svih  viših razina vlasti  te im prođu i kod apliciranja za EU fondove.

Sagledavajući  urađeno predsjednik Čović naglasio je potrebu  ubrzanja procedure  koja će Novom Travniku dodijeliti status grada.

image00016.jpeg

image00012.jpeg

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17