javnipoziv

Federalno ministarstvo kulture i športa objavilo je otvoreni poziv za sudjelovanje bosanskohercegovačkih umjetnika na kulturnim manifestacijama u Kataru u okviru proslave Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine.

Katara, katarska institucija za kulturu, u sklopu svojih aktivnosti, a u kontekstu priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022. godine organizira razne događaje na kojima mogu sudjelovati svi zainteresirani umjetnici iz drugih zemalja.

Kulturna dešavanja će se odvijati mjesec dana u periodu od 18.11. do 18.12.2022. godine.

Katara je zainteresirana za kulturnu raznolikost i izgradnju mostova među narodima te je stoga uputila poziv za sudjelovanje i bosanskohercegovačkih umjetnika na ovom globalnom forumu u sljedećim događajima:

  1. (Stret Festival) - umjetnici iz različitih kategorija: portretno slikarstvo, karikatura, grafiti 3D slika, pantomima i druge pojedinačne ulične umjetnosti.
  2. (Got Talent) - ideja ovog projekta je prikupiti pobjednike TV programa (...Talent) iz cijelog svijeta.

Odabir umjetnika će biti dostavljen zajednici na odobrenje. Katara je spremna pokriti troškove avionske karte i smještaja, a umjetnici bi se trebali odreći novčane nagrade za sudjelovanje.

Rok za prijavu je 30.09.2021. godine, a materijali se trebaju dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za dodatna pitanja kontakt osoba je Aisha Bamomin, putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17