IMG_1481.JPG

U ponedjeljak, 11.12.2023. godine u velikoj dvorani Općine Novi Travnik s početkom u  09:00 sati održana  je  24. sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik.

 

Donijet je Zaključak o utvrđivanju i upućivanju na javnu raspravu Nacrta Proračuna Riznice Općine Novi Travnik za 2024.godinu kojim je definirano da će se Javna rasprava održati u četvrtak, 14.12.2023. u velikoj dvorani Općine Novi Travnik, s početkom u  10:00 sati.

Općinsko vijeće donijelo je Rješenje o imenovanju člana Upravnog vijeća JU „Centar za socijalni rad“ Novi Travnik, Rješenje o imenovanju članova Skupštine JP „Vilenica Vodovod“ d.o.o. Novi Travnik a razmotrena je i Informacija o stanju sigurnosti na području općine Novi Travnik i izvješće o radu PS Novi Travnik za period 01.01. do 31.12.2022. godine.

Na 24. redovitoj sjednici razmatrana je Informacija o trenutnim  aktivnostima u projektu „Plava voda“  nakon čega je donijet Zaključak  kojim se izražava spremnost za nastavak  aktivnosti implementacije projekta „Plava voda“ ali da Općina Novi Travnik nije u mogućnosti osigurati dodatna  sredstva  u vlastitom proračunu kao ni kroz kreditno zaduženje.

Općinsko vijeće razmotrilo je  Informaciju  o podnesenom zahtjevu za ocjenu ustavnosti kao i Informaciju o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17